Het technisch museum.


Hartelijk dank voor uw bezoek aan het technisch museum.

Het doel van het museum is om een beeld te geven van de ontwikkelingen welke in de afgelopen decennia hebben plaatsgevonden op elektronisch gebied. De collectie breidt zich langzaam uit en het werd tijd om dit langs de digitale weg tentoon te stellen.

Heeft u mogelijk interessante apparatuur voor het museum, vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact op met het museum via onderstaand mailadres.

Het technisch museum beschikt over de nodige documentatie en software van de aanwezige apparatuur. De gedachte van het museum is om zoveel mogelijk informatie te delen. De documentatie is voor het grootste deel door het museum gedigitaliseerd. Het intellectuele eigendom ligt uiteraard bij de ontwikkelaars van deze documenten. Mocht u documentatie nodig hebben dan kunt u contact opnemen via onderstaand mailadres.

Als u beschikt over aanvullende documentatie of software dan wordt dit graag toegevoegd. Het kan ook zijn dat u een document zoekt wat nog niet openbaar is gemaakt. In dat geval kunt u altijd even contact opnemen.

De foto's en teksten op deze website zijn eigendom van het technisch museum. Indien u deze elders wilt gebruiken mag dit alleen met toestemming van het technisch museum via onderstaand mailadres.